ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Ομάδες υποστήριξης

Συμμετοχή στις ομάδες υποστήριξης για ανταλλαγή εμπειριών, σταθεροποίηση και μονιμότητα αποτελεσμάτων.

Εξειδικευμένο προσωπικό

Πρόσβαση σε εξειδικευμένο προσωπικό για παροχή καθοδήγησης και επίτευξη του διατροφικού πλάνου.

-2kg Πρόγραμμα Διατροφής/
Διάρκεια: 2 εβδομάδες
140 €

Στόχος μας είναι να σας μεταδώσουμε όλες τις σωστές συνήθειες που κάνουν οι επιτυχημένοι άνθρωποι όσον αφορά τη διατροφή τους.

Έχουμε ετοιμάσει πολλά προγράμματα απώλειας βάρους και διατροφής. ΜΑΖΙ θα τα προσαρμόσουμε στις ανάγκες σας. Στόχος μας είναι να αναδιαμορφώσουμε με διορθωτικές κινήσεις τις διατροφικές σας συνήθειες, βελτιώνοντας ταυτόχρονα ένα μεγάλο μέρος του τρόπου ζωής σας! Θα σας καθοδηγούμε εντατικά σε καθημερινή βάση, δίνοντάς σας απλές και πρακτικές οδηγίες, που θα σας οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σας. Η ψυχολογική υποστήριξη που θα σας παρέχουμε, θα σας φέρνει όλο και πιο κοντά στο αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε! Με ενισχυτικές προτροπές, θα σας συμπαραστεκόμαστε στη δύσκολη προσπάθειά σας!

Σας συμβουλεύουμε να ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ, ώστε το χρηματικό ποσό που θα προκύψει να αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο. Αφορά την βελτίωση της υγείας σας και κατ' επέκταση την βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας! ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ!

-5kg Πρόγραμμα Διατροφής/
Διάρκεια: 5 εβδομάδες

300 €

-10kg Πρόγραμμα Διατροφής/
Διάρκεια: 10 εβδομάδες

575 €

-20kg Πρόγραμμα Διατροφής/
Διάρκεια: 20 εβδομάδες

1120 €

-40kg Πρόγραμμα Διατροφής/
Διάρκεια: 40 εβδομάδες

2170 €

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΡΡΟΗ!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζουμε για εσάς.

Leafy Greens
Spinach
Kale
Lettuce (Romaine, Iceberg, Butterhead)
Swiss chard
Collard greens
Mustard greens
Arugula (Rocket)
Endive
Watercress
Bok choy

Cruciferous Vegetables (High in antioxidants & fiber)
Broccoli
Cauliflower
Cabbage (Green, Red, Savoy)
Brussels sprouts
Kohlrabi
Radish
Turnip
Daikon

Root Vegetables
Carrots
Potatoes
Sweet potatoes
Yams
Garlic
Onions
Shallots
Leeks
Scallions (Green onions)
Beets
Parsnips
Rutabaga

Edible Stems & Shoots
Asparagus
Celery
Bamboo shoots
Fennel

Allium Vegetables (Strong flavors, health benefits)
Garlic
Onions
Shallots
Leeks
Chives

Gourds & Squashes
Pumpkin
Butternut squash
Acorn squash
Spaghetti squash
Cucumber
Zucchini
Chayote

Peppers & Chilies
Bell peppers (Red, Green, Yellow, Orange)
Chili peppers
Banana peppers
Poblano
Cayenne
Ghost pepper

Legumes & Beans (Technically vegetables!)
Beans (green, white, red, black, kidney etc.)

Fava beans
Black-eyed peas
Snow peas
Sugar snap peas

Green peas
Split peas (green & yellow)
Edamame (Young soybeans)
Soybeans (Mature, dried)
Tempeh (Fermented soybean cake)
Tofu (Made from soybean curds)
Lentils (brown, red, black, green, yellow)

Chickpeas

Fruiting Vegetables (fruits treated as vegetables)
Tomatoes
Eggplant
Corn

Sweet corn & baby corn
Peppers
Cucumbers
Avocado
Okra

Sea Vegetables (Edible Seaweed & Algae)
Nori
Wakame
Kelp
Spirulina

Fungi - Mushrooms
White Button Mushrooms – Mild flavor, great for salads & cooking
Cremini (Baby Bella) Mushrooms – Earthier than white mushrooms
Portobello Mushrooms – Large, meaty texture, great for grilling
Shiitake Mushrooms – Rich, umami flavor, popular in Asian dishes
Oyster Mushrooms – Delicate texture, mild flavor
Maitake (Hen of the Woods) Mushrooms – Frilly appearance, deep flavor
Enoki Mushrooms – Long, thin stems, mild taste, used in soups
Chanterelle Mushrooms – Golden, slightly fruity aroma, gourmet ingredient
Morel Mushrooms – Expensive, nutty flavor, highly prized
Porcini Mushrooms – Rich, earthy, commonly used in Italian cuisine

Whole Grains (Unrefined, Healthier Choice)
Whole grains provide carbohydrates, fiber, vitamins, and minerals. They contain all parts of the grain:
bran, germ, and endosperm.
Brown Rice
Quinoa (Technically a seed, but used as a grain)
Whole Wheat (Used for whole wheat flour, bread, pasta)
Oats (Steel-cut, rolled, quick oats)
Barley (Pearled or hulled)
Rye
Spelt
Farro (Ancient wheat variety)
Millet (Small, yellow grain, gluten-free)
Bulgur (Cracked wheat, used in tabbouleh)
Freekeh (Young green wheat, roasted for a smoky flavor)
Sorghum (Used in gluten-free flour, syrup, and popped like popcorn)
Teff (Tiny grain used in Ethiopian injera bread)

Soy Products:
Tofu (8g protein per 100g)
Tempeh
Soy milk
Miso
Natto

Vegetables with Protein:
Broccoli
Spinach
Kale
Brussels sprouts
Asparagus

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Common Fruits
Apples
Pears
Bananas
Oranges
Grapes (red, green, black)
Strawberries
Blueberries
Raspberries
Blackberries
Kiwi

Citrus Fruits
Oranges (navel, blood orange, mandarin)
Grapefruits
Tangerines
Clementines
Pomelos
Lemons
Limes

Stone Fruits (Drupe Fruits)
Peaches
Plums
Cherries
Nectarines
Apricots
Mangoes

Tropical and Exotic Fruits
Pineapple
Papaya
Dragon fruit
Passion fruit
Lychee
Guava
Starfruit (carambola)
Coconut
Jackfruit
Mangosteen
Rambutan

Melons
Watermelon
Cantaloupe
Honeydew
Galia melon

Berries
Strawberries
Blueberries
Raspberries
Blackberries
Cranberries
Gooseberries
Elderberries

Pome Fruits
Apples (Granny Smith, Fuji, Gala)
Pears (Bartlett, Anjou, Bosc)
Quinces

Grapes and Berries
Red, green, and black grapes
Currants (red, black)
Mulberries

Fruits with Seeds
Pomegranates
Figs
Persimmons
Kiwifruit

Tropical Citrus-Like Fruits
Kumquats
Yuzu
Calamansi

Dried Fruits
Raisins
Dates
Prunes
Dried cranberries
Dried figs
Dried apples, pears, bananas, apricots, etc

Other Fruits
Tomatoes (a fruit not a vegetable)
Avocados (a fruit not a vegetable)
Olives

Plant-Based Protein Sources

Legumes:
Lentils (9g protein per 100g cooked)
Chickpeas
Black beans
Kidney beans
Peas (green, split)
Edamame

Nuts and Seeds:
Almonds (21g protein per 100g)
Peanuts and peanut butter
Chia seeds
Hemp seeds
Sunflower seeds
Pumpkin seeds

Animal-Based Protein Sources

Seafood:
Salmon (20g protein per 100g)
Tuna
Shrimp
Cod
Tilapia
Sardines
Crab and lobster

Meats:
Chicken breast (31g protein per 100g)
Turkey
Red meat (
Beef, pork, lamb)

Dairy:
Greek yogurt (10g protein per 100g)
Cottage cheese
White
cheese (feta, mozzarella, Swiss)
Milk (cow's milk, 3-4g protein per 100ml)
Kefir

Eggs:
Whole eggs (6g protein per large egg)
Egg whites